Успешан наступ наших такмичара роботичара

На, управо завршеном, државном турниру Прве ЛЕГО лиге који је одржан у Земуну, екипа ЕЛЕКТРОБОТ коју, између осталих, чине и наши ученици, заузела је пето место у конкуренцији 18 екипа из Србије, Македоније и БиХ.

Ово је, свакако, велики успех тима који је састављен од такмичара из два града и пет различитих школа јер су време и услови за заједнички рад били отежавајући фактор у припреми за једно престижно међународно такмичење какво је FLL.

У веома јакој конкуренцији ЕЛЕКТРОБОТ је до самог финиша био у ужем кругу кандидата за пласман на виши ниво такмичења који ће бити одржан у Словенији али, на жалост, није успео да сачува четврто место.

Међутим, грађани Пријепоља и Прибоја могу бити поносни на своје младе представнике у такмичењу из роботике јер су их достојно представљали и освојили награду под називом „УСПЕЛО НАМ ЈЕ“ која се додељује тиму који је успео да савлада највеће тешкоће да би се, уопште, појавио на турниру а који је, притом, приказао висок ниво знања, тимског рада и практичних конструкцијских решења.

У име наше школе захваљујемо се ученицима: Андреју, Бојану, Василију, Николи, Санину, Теодори, Ани, Филипу и Ђорђу, као и наставницима-менторима Аници и Лазару.

Редакција сајта